Тук може да разгледате нашите материали за оформление на интериора – стенни покрития и тапети, винилови и текстилни, фрески и фототапети, декоративни профили и первази, корнизи за перде, интериорен текстил за завеси, дамаски и шалтета. Изберете от портфолиото и разгледайте.

Вижте нашето порфолио от материали за интериор и екстериор
Винилова хетерогенна настилка Eternal Wood

Винилова хетерогенна настилка Eternal Wood. Дебелина на настилката 2мм, горен слой 0,7мм. Настилката е на руло с ширина 2м Цветови решения:

See details
Иглонабит мокет Showtime Metropolis 02

Иглонабит мокет Showtime Metropolis 02 Иглонабит мокет Showtime Metropolis 02 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения: Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details
Иглонабит мокет Showtime Metropolis 01

Иглонабит мокет Showtime Metropolis 01 Иглонабит мокет Showtime Metropolis 01 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения: Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details
Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 04

Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 04 Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 04 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения: Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details
Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 03

Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 03 Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 03 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения:   Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details
Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 02

Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 02 Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 02 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения: Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details
Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 01

Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 01 Иглонабит мокет Showtime Wonderlab 01 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения: Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details
Иглонабит мокет Showtime Nuance

Иглонабит мокет Showtime Nuance Иглонабит мокет Showtime Nuance е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Колекцията се състои от 20 цвята, които могат да бъдат комбинирани с останалите дизайнерски колекции на Showtime. Цветови решения:

See details
Иглонабит мокет Markant

Иглонабит мокет Markant иглонабит мокет модел Markant се състои от 100% полиамид . Мокета е на руло с ширина 2м. 550гр/м2, височина 5.5мм. Цветови решения:

See details
Иглонабит мокет Akzent

Иглонабит мокет модел Akzent иглонабит мокет модел Alzent се състои от 80% полиамид и 20% полипропилен. Мокета е на руло с ширина 2м. 500гр/м2, височина 5мм. Цветови решения:

See details
Altro Reliance 25

Ново поколение безопасна подова настилка. Износоустойчива, не се пързаля, една част от цветовете са с матирана повърхност.  Устойчива на висок трафик и лесна за поддръжка. Хомогенна безопасна настилка с Дебелина 2.5мм, ширина на ролката 2м Свойства на пода: Безопасен под, който не се пързаля дори когато е мокър или мазен 100 % водонепропусклив Износоустойчив Устойчив […]

See details
Иглонабит мокет Showtime Metropolis 03

Иглонабит мокет Showtime Metropolis 03 Иглонабит мокет Showtime Metropolis 03 е на руло с ширина 2м, височина 3,8мм. 100% полиамид. Цветови решения: Колекцията може да се комбинира с цветовите решения на Showtime Nuance.

See details