Интериорните материали – важен фактор от пакета „имидж“

PVC /пвц/ настилка или мокет ?
август 12, 2010
Тенденции 2011: Червено – розово. Цвят на 2011
декември 12, 2010
PVC /пвц/ настилка или мокет ?
август 12, 2010
Тенденции 2011: Червено – розово. Цвят на 2011
декември 12, 2010

Много важно за имиджа на един хотел, заведение за обществено хранене или търговско – административна сграда от висок клас е първото впечатление, което гостите ще добият още при влизането. От особено значение са архитектурата, използваните материали, осветлението, колоритът.

Избора на подходящ интериорен материал – подова настилка, стенно покритие и т.н. – е важен и много често труден избор. Налага се да се комбинират личен вкус, практичност и удобство. Цената в повечето случаи обаче, е решаващ фактор за един Инвеститор.

Но освен цената важни фактори за избора би трябвало да са комфорта и безопасността на хората, за което пък допринасят качествата на материалите.

Ние нямаме честта да принадлежим на бизнеса в хотелиерството и в строителното предприемачество, но се чувстваме тясно свързани с тях.

Оставаме малко изненадани когато виждаме как хотели с много звезди и сгради клас лукс се обзавеждат с евтини материали, които не отговарят на категорията им. Но не ги упрекваме. Сигурно всеки би постъпил така, когато целта е да се спечели повече или да се спести.

Нека обаче да помислим за плюсовете и минусите преди да направим избор.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.