ALL in Studio

Екип:

арх. Павел Янев – архитект
Волен Валентинов – интериорен и продуктов дизайнер

Услуги:

Интериорен дизайн
Архитектура

„Ние работим за хората и средата. Нашите проекти са логични, интуитивни, достъпни и по силата на всеки, който е разбрал, че времето ни е ограничено, а животът си струва да се живее без автоматично следване на утвърдени условности. Нашата цел е да задоволим вашите изисквания за един по-добър начин на съществуване. Динамиката в работата ни се основава на малките хрумки и детайли, които правят толкова различни отделните реализации.”

 

Арх. Павел Янев завършва математическата гимназия в родния си град Варна и се дипломира като архитект в катедра “Жилищни сгради” на УАСГ, София. По време на следването си участва в различни конкурси, а дипломната му работа е номинирана за Награда на САБ. Член е на Камарата на Архитектите в България (КАБ). Докато е втори курс започва работа в архитектурно студио BAD – Building Arch & Design. След това Studio Interni, където среща Волен Валентинов. Следва швейцарска фирма за офис мебели и интериор. Пише за няколко архитектурни и лайфстайл блога. Приел е, че работата му е хоби.

Волен Валентинов е роден в Плевен. Средното си образование завършва в Троян в Училището по приложни изкуства. Дипломира се в специалност “Порцелан и стъкло” в Национална художествена академия. Насочил е уменията и интересите си в продуктовия и интериорен дизайн. Член е на българската дизайн група Черга. Работи в няколко студиа като интериорен дизайнер, а успоредно с това участва в редица конкурси, много от които печели. Негови продукти са били излагани на Sofia Design Week, Светът на мебелите, Българското дизайн биенале и много други български и международни изложби.

Web:

www.allin.bg

http://blog.allin.bg

 публикации
Интериорен дизайн – що е то ?

 

Leave a Reply