ИЗОБИЛИЕ ОТ ДЕКОРАЦИИ

декоративни греди
Декоративни полиуретанови греди
май 8, 2016
текстилни тапети
Текстилни тапети с омбре ефект и графичен дизайн
юни 26, 2016
декоративни греди
Декоративни полиуретанови греди
май 8, 2016
текстилни тапети
Текстилни тапети с омбре ефект и графичен дизайн
юни 26, 2016

Търсите декоративни елементи за интериорен или фасаден дизайн – разгледайте нашето портфолио. Ще намерите много идеи за декорация в различни стилове – модерен, ретро, винтидж, или пищен стил барок.

Нашата обновена гама от елементи за декорация включва:

Профили

Корнизи за таван от стиропор или полиуретан – последния завършващ щрих на Вашия таван, отлично решение за зони пред завесите.

Первази за под – придават завършен и стилен вид на помещенията.

Фризове за стена – предпазват стената, за оформление на красиви пана.

Специалната ни колекция от Профили за скрито осветление, включва корнизи за таван, первази за пода и фризове за стената. Към нея предлагаме колекция от архитектурни профили за LED осветление, които са предназначени за вграждане в гипскартон.

Елементи

Декоративни елементи – ъгли за оформление на пана по стени и тавани, розетки, конзоли, различни орнаменти.

Арт декорации – мини елементи за интериорна декорация.

Стенни панели – модерни и иновативни решения за интериора с 3D ефект.

Колони и пиластри – богат избор от пиластри, колони, капители и бази. Те внасят елемент от древната архитектура в интериора и създават атмосфера на величие.

Пищна колекция от Барок профили и елементи – предназначени за оформяне на декорации по стени, тавани и мебели. Гъвкави и удароустойчиви декоративни елементи, изработени от полиуретанова смола.

Декоративни греди – решение за оформяне на тавани в старинен или винтидж стил. Към гредите се предлагат различни декоративни елементи.

Фасадни профили и елементи – колекция от екстериорни елементи за оформление на фасадата – профили, первази, за оформление на прозорци и врати, колони, пиластри, фронтони, ключов камък, и други.


С малко въображение и желание може да преобразите всеки интериор. В допълнение декорациите са добро и ефектно решение за скриване на инсталации, кабели и неравности.

Много от декорациите може да намерите налични при нас. Продуктите, които нямаме в наличност, доставяме при заявка. Като директен вносител и представител предлагаме гъвкави и бързи доставки.

При нас е изобилието. Посетете нашия шоурум – гр. София, ул. Пирин 52. Или се свържете с нас на: office@ikor-bg.com, тел. / факс 02 981 42 18, 02 980 41 23.

Електронен магазин: www.shop.interior4e.eu

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.