Интериор с 3D ефект

Интериорните материали с 3D ефект набират все повече популярност през последните години. Те са оригинални, впечатляващи, авангардни и създават поразителни ефекти.

Следвайки новите тенденции в интериора, решихме да Ви представим най-новите попълнения в интериорното ни портофлио:

Номер 1. Стенни панели и Стенни елементи с 3D ефекти
Стенни панели Arstyl Wall Panels и Стенни елементи Arstyl Wall Tiles са нов продукт на белгийската фирма NMC. Те са модерни и иновативни решения за интериора.
Стенните панели и стенните плочи са изработени от полиуретан. Те са удароустойчиви и са фабрично боядисани в бяло. Монтират се чрез залепване и се боядисват с боя в цвят по избор.
С 3D ефект, боядисани в различни цветове, или с подходящо скрито осветление, стенните панели и плочи може да се използват като акцент за декорация на стени.

Arstyl Wall Panels

square_01_s

Arstyl Wall Tiles

slider-bg3

 

Номер 2. Декоративни фрески за стени с 3D ефект
Нашите фрески са естествени, не са фототапет.
Произвеждат се върху специална основа, върху която се нанася ръчно мазилка с дебелина около 1 мм. След като изсъхне тази основа върху нея се нанася изображението дигитално. Фреската изглежда като истинска на допир и вид, и диша като истинска мазилка.
В готов вид представляват рулонен материал, който се лепи директно върху стената или тавана. Могат да бъдат оформени и обкрайчени по различен начин – в рамка с подходящи профили, на пано като картина, с мазилка.
Най-новите колекции с поразителни 3D ефекти са 3D Wall и #CarpeDiem.
Насладете име се:

3D Wall

18

18

#CarpeDiem

107_4

2 responses on “Интериор с 3D ефект

  1. […] Повече за стенните панели и плочи може да прочетете тук ===> Статия Интериор с 3D ефект […]

  2. […] Прочетете още за нашите решения с 3D ефект в статията Интериор с 3D ефект […]

Leave a Reply