Винилови тапети в актуални тонове и триизмерен ефект

текстилни тапети
Текстилни тапети с омбре ефект и графичен дизайн
юни 26, 2016
модулни настилки
Модулни настилки на планки
октомври 9, 2016
текстилни тапети
Текстилни тапети с омбре ефект и графичен дизайн
юни 26, 2016
модулни настилки
Модулни настилки на планки
октомври 9, 2016

Лидера в производството и дистрибуцията на винилови тапети Vescom представя нови попълнения във виниловата си колекция.

Актуализацията на виниловите тапети е както следва:

Два нови, контрастиращи винилови дизайна – Cantin и Kilby и нова цветова палитра за най-известната серия тапети Trinity. С тази актуализация, Vescom предлага вълнуваща гама от разнообразие, структура и богатство в материала. Перфектно допълнение към колекцията!

Cantin  – Дълбочина и 3D ефект
Cantin  предлага богата структура, дълбочина и 3D ефект. Забележителен релеф в комбинация с 12 цвята металик създава луксозен и динамичен вид.

Kilby Структура на текстил

Структурата на текстил и лен като усещане, създава приятна визия. Широката гама от цветове (31 цвята) включва естествени тонове, както и актуалните ярки и свежи тонове като шафран, корал червено, деним синьо и новите аква и зелени тонове.

Trinity Вертикални и многоцветни ивици
Вертикалните и многоцветни ивици придават на Trinity вълнуващ и богат вид. Новата цветова палитра от 19 цвята, включва модерни и отличаващи се цветове като тюркоаз / аква, патладжан, лилав и топли сиви нюанси.

Vescom винилови тапети са изключително устойчиви, хигиенични, издръжливи, устойчиви на изсветляване, устойчиви на надраскване, на удар, монтират се безшевно и са лесни за поддръжка.

Vescom е световен световен стандарт в хотелското и ресторантско обзавеждане. Тапетите намират приложение още в офиси и частни домове. Има и специална колекция за медицинския сектор.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.