Металически и 3D ефекти в новите модели тапети винил

модулни настилки
Модулни настилки на планки
октомври 9, 2016
материали за интериор
ИКОР представи широка гама материали за интериор
декември 11, 2016

Изненадващи, оригинални и атрактивни – това са новите модели тапети от винил на Vescom – Aikin, Boyd и Copan.

Aikin – различен и уникален.

Aikin е дизайн с голям 3D ефект. Рязани фасети, които го правят игрив и уникален. Дизайнът променя цвета от светлината – едновременно мат и метални нюанси. Пастелни, бели и медни тонове, както и черно, изумрудено зелено и розово предоставят избор и красота за всеки интериор.

Boyd релефна структура

Boyd е графичен, с тежка структура. 22 цвята –  Металик, сиви, различни бели и меки нюанси, правят Boyd идеален за използване в различни проекти – търговски и офис. 

Copan металически ефекти.

Copan e дизайн подходящ за интериор на различни проекти. Дизайнът има вертикална структура с много финна хоризонтална линия, коята добавя драма и движение. Цветовата палета е богата и модерна, с металически ефекти.

Vescom винил тапети са изключително устойчиви, хигиенични, издръжливи, устойчиви на изсветляване, устойчиви на надраскване, на удар, монтират се безшевно и са лесни за поддръжка.

Vescom е световен световен стандарт в хотелското и ресторантско обзавеждане. Тапетите намират приложение още в офиси и частни домове. Има и специална колекция за медицинския сектор.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.