Усещане за текстил в новите винилови стенни покрития

ориенталски декорации
Декоративни орнаменти в ориенталски стил
май 3, 2017
фасадна декорация
Фасадна декорация
юни 11, 2017
ориенталски декорации
Декоративни орнаменти в ориенталски стил
май 3, 2017
фасадна декорация
Фасадна декорация
юни 11, 2017

Vescom разширява колекцията от винилови стенни покрития с луксозни дизайни, които осигуряват по-голяма осезаемост, цвят и повече слоеве.

Два нови модела тапети Palena и Sylvan, плюс нови цветове на две класики – Hauki и  Tessera.

Приятно, луксозно и меко усещане за текстил, съчетано с практическите предимства на виниловото покритие за стени.

Това предлагат новите колекции на Vescom.

Palena създава впечатление, че е ленен тапет с  вертикална структура на рибена кост. Колекцията съдържа 19 цвята, които са неутрални, чисти и меки.

Sylvan изглежда изцяло тон върху тон и многоцветен. 23 характерни текстилни цвята и стилен вид в различни нюанси. Също така в луксозни цветови комбинации, като светло синьо с мед и синьо със злато.

Сегашният добре познат дизайн Hauki показва своята дълбока вертикална структура в изцяло нов цветен образ. Броят на цветовете е значително увеличен до 27, което дава възможност за избор и разнообразие, особено в неутралните цветове. Изненадващи и ярки цветове са добавени – като черно, дънково синьо, злато, сребро, кафеникаво, розово и тюркоазено.

Tessera с фина хоризонтална копринена структура също е разширена по отношение на цвета (34). Добавени са богати и луксозни копринени цветове. Цветовете на Tessera, които са харесвани навсякъде, все още са тук. Прибавянето на метални цветове обаче позволява на новата Tessera да има и по-дълбоки нюанси.

Тапетите са подходящи за всеки интериор благодарение на креативния и приятен външен вид и усещане, плюс широкия спектър от нюанси.

Колекцията от стенни покрития на Vescom не знае граници, така че позволете на въображението Ви да се движи свободно! Налице са над 150 модела в палитра с повече от 2000 цвята.

Всички винилови колекции на Vescom може да разгледате в електронния каталог ===> tapeti.ikor-bg.com

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.