Цветовете в интериора – тенденции 2018
декември 3, 2017
2018 ikor
2018 Добре дошла
януари 1, 2018
Цветовете в интериора – тенденции 2018
декември 3, 2017
2018 ikor
2018 Добре дошла
януари 1, 2018

Юбилейното 15- то издание на архитектурно- строителният форум BUILDINGSTYLE 2017, се проведе в периода 23- 26 Ноември в град Банско.

Програмата беше наситена – презентации, кафе паузи, дегустации на уиски, пури, френски коняк и вино, тест-драйв на Honda, диско вечери в клуб Flash със Скандау, Ъпсурт, Вензи и Графа, Вип Брадър гости,  …….. а някои дори успяха да си направят и спа процедури.За ИКОР това е четвърто, поредно участие на форума.

И тази година акцент в представянето бяха топ-продукти, тенденции 2017/2018,  както и най-новите попълнения в портфолиото.


ТОП ПРОДУКТИ

Под наслов Игра на светлини и сенки и 3D ефекти, ИКОР представя актуалните си продукти – колекция от профили за скрито осветление, стенни панели и фрески с 3D ефект.


1/ Колекцията от профили за скрито осветление, включва корнизи за таван, первази за под и фризове за стена. Материала е устойчив полиуретан. Специален акцент представляват архитектурните профили от екструдиран полистирен (XPS), които са предназначени за вграждане в гипсокартон.

Предимствата накратко: устойчиви, създават необикновен светлинен дизайн и комфорт, съвместими с всички видове LED ленти. Правилно планирано скритото осветление прави помещенията да изглеждат по-големи, обособява отделни зони, придава ефектен, модерен и динамичен вид на всеки интериор.


2/ Класически и модерни фрески

Фрески Affreschi & Affreschi изглеждат като истинска мазилка на допир и вид, благодарение на специалната технология на производство. Върху специална основа се нанася ръчно мазилка с дебелина около 1мм. След като изсъхне върху нея се нанася изображението дигитално. В готов вид фреската представлява рулонен материал, който се лепи директно върху стената или тавана.

Класическите фрески представляват репродукции на картини на известни художници. Модерните съдържат фотографии с поразителен триизмерен ефект.

Фреските са подходящи за оформяне на антични или модерни стилове, на таван или стена, в рамка с профили, на пано като картина, с мазилка.

Предимствата накратко: оригинален продукт, изглеждат абсолютно автентично като мазилка, устойчиви, репродукции, 3D ефекти.

3/ Модулните мокети  – повече за най-новите тенденции, при мокетените плочи може да прочетете в статията Подовете не са това, което бяха – мокетените плочи.

НОВ ПРОДУКТ

Системна изтривалка с луминисцентни и тактилни вложки.

Специално проектирана за изходните зони. Осигурява допълнителна безопасност. При изгасване на електричеството изтривалката свети и показва изхода.

Мото: Подовете не са това, което бяха. Стените са идеални да бъдат украсени.

Продуктовият спектър на ИКОР предлага решения за пода, стената и тавана, за всеки стил – модерен, класически, индустриален.

При интерес към продуктите и за допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.