Винилни тапети, вдъхновени от усещането за дърво

тренд бюлетин икор 2020
Тренд бюлетин – Да започнем годината със стил
януари 4, 2020
Декорации ELITE DECOR
декември 1, 2020
тренд бюлетин икор 2020
Тренд бюлетин – Да започнем годината със стил
януари 4, 2020
Декорации ELITE DECOR
декември 1, 2020

Vescom обновява Каталог Винил с номер 2.

Завода представя два нови модела винилни тапети: Wutai и Corvo. И двата са вдъхновени от усещането за дърво и придават органичен и естествен вид.

Структура на кора с матов вид

Wutai е винилен тапет с нежна органична структура на дървесна кора с матов вид. Разработвайки този модел, дизайнерският екип на Vescom черпи вдъхновението си от естественото усещане на дървото. Wutai създава естествена и топла атмосфера във всяка стая. Предлага се в 14 цвята, от много тъмни антрацити до светли, топли дървесни тонове.

Грапава структура и триизмерен ефект

Corvo е винилен тапет, който също е вдъхновен от естествената красота на дървото. Този модел има грапава структура и дава впечатляващ триизмерен ефект на стената. 9 дървесни тона подчертават забележителното усещане за „естествен материал“.

В допълнение завода Vescom обнови модел Sagara. Тя е с разширена нова цветова гама в не по-малко от 44 цвята.

Sagara, известна със своята изискана структура на тъкан, вече е налична в нова и разширена цветова гама. Има избор от не по-малко от 44 цвята, включително много неутрали, черно, топло сиво и бяло, както и изобилие от съвременни нюанси на зелено и жълто.

С представянето на Каталог Винил 2, от каталога отпадат модели: Copan и Mink.

В заключение да си припомним предимства на виниловото стенно покритие Vescom:

Изпълнени с различни структури, цветове и дизайн – някои приличат на луксозен тактилен текстил, а други осигуряват гладки и супер хигиенични повърхности – колекцията от винил на Vescom може да се слее или да се открои. И предимствата далеч надминават естетическата му привлекателност: материалът е устойчив, лесен за инсталиране и поддържане, устойчив на драскотини и удари и предлага защита срещу петна и химикали. Нещо повече – виниловото покритие на Vescom има дълъг живот от поне 10 до 15 години.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.