Винилови стенни покрития за акцент в интериора

Тренд бюлетин 2021
януари 2, 2021
Декоративни греди за дизайн на петата стена
юни 20, 2021
Тренд бюлетин 2021
януари 2, 2021
Декоративни греди за дизайн на петата стена
юни 20, 2021

Разнообразната колекция винилови стенни покрития на Vescom вече е още по-богата.

Запознайте се с новата визия на тапет Shannon.

Shannon е част от семейството на Vescom от самото начало, от 70-те години на миналия век. През времето модела е актуализиран няколко пъти с нови цветови палитри, а архитектите и дизайнерите продължават да се връщат към него отново и отново.

„Когато някои хора мислят за Vescom, те веднага се сещат за Shannon“, казва главният изпълнителен директор на Vescom. Моделът на Shannon – уникален, разпознаваем, със силен фокус върху структурата и съществеността – е свързан с идентичността на самия Vescom.

Кое прави Shannon толкова специален и непреходен?

Първо, силната му релефност и дълбока структура, създават невероятна тактилност и триизмерност, която води до динамична игра на светлини и сенки.

Shannon излъчва автентичност, която произтича от неговата занаятчийска история – тя идва от времето, когато шаблоните са били гравирани ръчно върху ролки. Това ръчно изработено качество все още преобладава и днес.

Shannon е експресивен и разнообразен, това е винилово покритие за стена, което може да се превърне в акцент на всеки интериор.

Актуализираната цветова палитра на Shannon включва множество матови неутрали. Някои цветове се като извлечени от скъпоценни камъни: изумрудено зелено, лазурно синьо, златист кехлибар и розов кварц. Други са като добити от земните пластове: антрацитно черно, гранитно сиво, глинесто кафяво и полирана мед.

Sila: ново допълнение към портфолиото на винилови стенни покрития Vescom

Зад семплия, но изтънчен външен вид на Sila се крие иновация на високо ниво. Въпреки че прилича на тъкан, нещо, познато на всички ни, структурата на Sila не би могла да бъде произведена без ненадминатата вътрешна експертиза и модерни технологични процеси на Vescom. Свръхтънкият състав на стенното покритие и свръхфинният релеф подчертават възможностите на Vescom при разработването на 3D дизайн.

Sila притежава двуцветна, ненасочена фина ленена структура, с фин блясък.

Колекцията е разработена в 25 цветя, които могат да бъдат описани като свежото усещане за пролетта, с меки прохладни пастели, цветове, които биха могли да бъдат набрани от полето с невен или лавандула. Мъхови и тревисти зелени тонове седят до по сини тонове като аквамарина на недокоснато езеро и притихналите нюанси на планински пейзаж в далечината.

Sila може да се използва като преобладаващо винилово покритие в интериора, докато Shannon е за акценти.

Shannon и Sila са част от каталог винил 3 на Vescom.

Електронен каталог Shannon

Електронен каталог Sila

Стенните покрития на Vescom са ориентирани към дизайна, като в същото време притежават превъзходните характеристики на виниловите покрития – изключително устойчиви, хигиенични, издръжливи, устойчиви на изсветляване, устойчиви на надраскване, на удар, монтират се безшевно и са лесни за поддръжка.

Vescom е световен стандарт в хотелското и ресторантско обзавеждане. Тапетите намират приложение още в офиси и частни домове.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.