Select category:
Декоративни розетки, конзоли, ниши Arstyl

Интериорни декоративни розетки, конзоли, ниши и разнообразни декоративни елементи, които съчетават стил и елегантност. Материал – полиуретанови продукти, които отговарят на най-високите изисквания за качество. Изтеглете и разгледайте пълния каталог: Пълен Електронен каталог NMC pdf   Розетки, ъгли, ниши, конзоли Богато разнообразие, допълващи цялостното декориране на помещението

See details
Декоративни орнаменти

Декоративни орнаменти за оформление на интериора, за стени и мебели. Материали – полиуретан PU. Обработка – фабрично боядисани в бяло. Боядисват се в цвят по избор.

See details
Декоративни Букви

Буквите – нови полиуретанови декоративни елементи. Създайте Ваш уникален дизайн.

See details
Мини Арт декорации

Специална серия Арт декорации за оформление на интериора, за стени и мебели. Материали – полиуретан PU. Обработка – фабрично боядисани в бяло. Боядисват се в цвят по избор.  

See details
Декоративни конзоли

Декоративни конзоли за оформление на интериора, за стени и мебели. Материали – полиуретан PU. Обработка – фабрично боядисани в бяло. Боядисват се в цвят по избор.

See details
Ориенталски декорации

Мини декоративни орнаменти в ориенталски стил – Arxat. Декорациите са изработени от полиуретан. С тях може да оформите елементи в ориенталски стил. Модели:

See details